Home » Change management event ”Moet dat nou zo?” in de zorg

Agressie, geweld, stress en werkdruk zijn vervelende onderwerpen. Toch zijn er momenten dat een organisatie wel met een “probleem” aan de slag wil gaan. Bij het invoeren van een nieuwe werkwijze, cultuurverandering of reorganisatie is het belangrijk dat je als organisatie draagvlak creëert bij het personeel. Entertrainment is de sleutel!

Je wil graag dat je medewerkers open staan voor de verandering. Met een nare boodschap blijft de deur dicht. Humor daarentegen opent de oren en vervolgens het hart. “Moet dat nou zo?” is de mooie verpakking inclusief strik. Twee ervaren trainers, met een voorliefde voor cabaret, nemen de toeschouwers mee in sprekende voorbeelden en sketches, doorspekt met inzichten en wijsheden. Het nieuwe beleid wordt op een luchtige, maar weldoordachte wijze geïntroduceerd.

Verrassende introductie

Dit event is het sluitstuk van een weloverwogen plan, de kers op de taart. Wij werken samen met de organisatie om het nieuwe beleid op een originele en verrassende wijze te introduceren. Onze jarenlange ervaring in de branche en onze affiniteit met de doelgroep maakt ZelfSterk een lastige, eerlijke en effectieve sparringspartner. Als het plan een win/win/win is gaan wij er alles aan doen om het met een knal te lanceren.

Entertrainment ”Moet dat nou zo?” in de zorg

Doelgroep

Duur

Groep

Prijs per deelnemer

Iedereen 1 dagdeel

20-80

offerte

Meer informatie over deze workshop

Vraag een offerte aan