Samen werken aan veiligheid en werkplezier in de gezondheidszorg

ZelfSterk.nl - veilig en plezierig werken in de zorgTrainingsbureau ZelfSterk is gespecialiseerd in agressietraining en mentale en fysieke weerbaarheidstraining voor de zorg. Wij trainen zorgverleners en hulpverleners in alle onderdelen van de gezondheidszorg, waarbij onze focus ligt op de psychogeriatrische zorg. Al onze trainingen en workshops worden op maat samengesteld en sluiten dus optimaal aan de opleidingsbehoeftes van de organisatie. Onze kernwaarden: veiligheid, verbinding en lange termijn visie. Ons doel is om plezierig en veilig werken voor iedereen in de zorg mogelijk te maken.

ZelfSterk is dé partner bij agressie management binnen jouw organisatie!

Voor de zorg

ZelfSterk is ontstaan vanuit het verlangen om professionals te helpen met onze kennis en ervaring op het gebied van vechtsport, psychologie en zorg. We weten uit eigen ervaring hoe frustrerend het is om door gevoelens van onveiligheid, door verbale agressie en fysiek geweld, beperkt te worden in je werkzaamheden.

Wij leren zorgprofessionals hoe ze vriendelijk doch stevig kunnen ingrijpen. Waardoor ze zich veiliger voelen, meer zelfvertrouwen hebben en bovenal weer meer plezier hebben in hun werk.

ZelfSterk.nl - Maurice DerksOprichter Maurice Derks heeft een vechtsport achtergrond. In 1999 werd hij Europees kampioen karate. In zijn tienerjaren begon Maurice met kickboksen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij ontdekte dat psychologie, mentale kracht en zelfvertrouwen voor een groot deel bepalend zijn voor de uitkomst van het sportieve conflict. Een moment van zwakte of twijfel wordt door de tegenstander benut. Hij ging zich verdiepen in conflicthantering, weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Na eerst als freelance agressietrainer te hebben gewerkt, richtte hij in 2011 zijn eigen trainingsbureau ZelfSterk op.

“Mijn eigen ervaringen zet ik in om deelnemers inzichten te geven in hoe zij de boodschap het beste over kunnen brengen. Het zit in specifieke en concrete details, zoals de stand van de benen, het oogcontact en het gebruik van de stem. Het oefenen van deze aspecten helpt om in jezelf te geloven en overtuigend te zijn. Omdat ik zelf ervaren heb hoe het is om onzeker te zijn kan ik goed aansluiten bij anderen die problemen ervaren bij conflicten of agressie.”

De ZelfSterk trainers

ZelfSterk.nl - trainer: Maurice Derks

Maurice Derks

OPRICHTER / TRAINER
discipline, focus, eenvoud

ZelfSterk.nl - trainer: Marleen Derks

Marleen Derks

PSYCHOLOOG / TRAINER
ervaringsdeskundig, verbindend, creatief

Servaas van der Zijden

GEDRAGSDESKUNDIGE / TRAINER
humor, praktisch, lef

ZelfSterk.nl - trainer: Max Ohlenschlager

Max Ohlenschlager

MENTOR / COACH / TRAINER
praktisch, veilig, creatief

ZelfSterk.nl - trainer: Remy

Remy van Gelder

ADVISEUR / TRAINER
aandacht, impact, humor

ZelfSterk.nl - trainer: Rogier Nebbeling

Rogier Nebbeling

SECURITYPSYCHOLOOG / TRAINER
creatief, hulpvaardig, methodisch