Home » Workshop Timemanagement in de zorg

Heb je het idee dat je constant voor anderen aan het rennen bent? Door de werkdruk vliegt de tijd voorbij. Je bent continu druk bezig, maar wat heb je de hele dag nou eigenlijk gedaan? Je hebt geprobeerd om te prioriteren en de meest urgente issues opgelost. Maar het voelt als dweilen met de kraan open. Eigenlijk is het jammer dat werken aan dat verbeterplan steeds naar de volgende week verschuift. Het is frustrerend dat die energie-lekken nog steeds niet gedicht zijn. 

Timemanagement klinkt als een hippe manier om te laten zien hoe professioneel je bent. Het gaat echter over focussen op je eigen (professionele) belangen, keuzes maken, lef tonen, zelfdiscipline en in één rechte lijn naar je doel bewegen. Timemanagement lijkt in eerste instantie méér tijd te kosten, kostbare tijd die je niet hebt. Het accent verschuift echter van ad-hoc naar planmatig en het levert veel op om planmatiger te gaan werken. De workshop Timemanagement bieden we ook in een online versie aan.

 

Inhoud van de workshop

Time management zorgt voor minder stress, efficiënter werken en ook prettiger werken omdat je weet waar je aan toe bent. Deelnemers aan de workshop Timemanagement in de Zorg leren grenzen aangeven, prioriteren en realistisch plannen. Zorgprofessionals die deze workshop hebben gevolgd ervaren meer plezier in hun werk, omdat ze gestructureerder hebben leren werken en dus meer gedaan krijgen. Ze staan sterker in hun schoenen, kunnen ‘nee’ zeggen en taken delegeren. Ze hebben meer grip op hun dag.

Workshop Timemanagement in de Zorg

Niveau

Dagdelen

Groep

Prijs p.p.

HBO

1

8-12

€155,-

Meer informatie over deze workshop

Vraag een offerte aan